תחרות פורים • סברינה – רבקה, בני ברק

    רבקה No Comments on תחרות פורים • סברינה – רבקה, בני ברק
    9:08
    05.05.24
    מוטי הלפרין No Comments on עוד השבוע: הממשלה תפרסם את תזכיר חוק הגיוס הדרמטי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המצרכים:
    3 כוסות קמח
    1 קוביית שמרים של שמרית
    ¾ כוס חלב או מים
    100 גרם חמאה או מרגרינה
    4 שקיות סוכר וניל
    1 כפית גרידת לימון
    4 ביצים
    קורט מלח
    לסירופ:
    2 כוסות מים
    ½1 כוס סוכר
    ½ בקבוק תמצית רום, עדיף ללא צבע
    לציפוי:
    2 מיכלים של קצפת מתוקה
    ½ כוס חלב
    3 כפות אינסטנט פודינג וניל
    לקישוט:
    דובדבנים רגילים או מסוכרים

    אופן ההכנה:
    1. מכניסים לתוך קערת המיקסר, חמאה וסוכר ומקציפים קלות.
    2. מוסיפים בהדרגה ביצים, קמח ואת קוביית השמרים, ואת שאר החומרים לקבלת בלילה סמיכה וחלקה.
    3. מעבירים את הבלילה לתבנית פלא או לתבנית עגולה משומנת, ומשהים עד להכפלת הנפח.
    4. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, למשך כחצי שעה או עד לקבלת גוון זהוב.
    5. מבשלים בסיר את חומרי הסירופ עד לרתיחה. מצננים מעט, ויוצקים בהדרגה על הסברינה.
    6. מקררים.
    7. מקציפים את הקצפות ויתר החומרים עד להתייצבות של הקצפת.
    8. מעבירים את הסברינה לצלחת הגשה יפה, ומזלפים את הקרם על הסברינה.
    9. מקשטים את הסברינה בדובדבנים ומכניסים לקירור של כשעתיים לפחות.
    SAM_0900

    ___¿_¢_פ

    ___ץ_¢_ƒ

    SAM_0894



    0 תגובות